Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с окачването на 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с окачването на 33

Kolata mi e uvisnala na prednata lqva strana s tri prusta e po-niska ot dqsnata i hoda na amortisiora pri natisk e en poveche ot dva sm.Kato q vdigam na krik ot sashtata strana neshto puka i nokoi v moq grad ne moje da kaje ot kakvo.Karah q na stenda za amortisiori i mi kazaha che vsichko i e nared

==================
    Писането на кирилица е задължително!
    Има кредор, ако нямаш инсталирана.

Да не ти се е счупила пружината. Иначе може би е от някаква деформация на купето
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

може да ти е блокирал амортисьора.
      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

а еднакви ли са ти амортесьорите,имам предвид да не се е получило ако си ги сменявал единия да е от имола а другия обикновен

Comment

Имах такъв проблем със старата ми 33 и там се оказа, че е изгнила "чинииката която държи пружината отгоре откъм купето. Смених я и всичко се оправи.

Comment

Първоначално публикувано от JINXY
            Имах такъв проблем със старата ми 33 и там се оказа, че е изгнила "чинииката която държи пружината отгоре откъм купето. Смених я и всичко се оправи.

Ако не е тва значи е пружината
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

сега излиза от боя ходих na stend za amortesiori i mi kazaha 4e amotsiora e nared moge li da e ot tamponite ot gore kazaha mi 4e sa dva s dva lagera inqkakva vtulka bronzova kolata ne e udrqna za da se deformira ot tazi strana amortesiora e po tvurd . izvinqvam se za latineca no nemoga da se opravq s klavi6ite.

Comment

Първоначално публикувано от ioho
                сега излиза от боя ходих na stend za amortesiori i mi kazaha 4e amotsiora e nared moge li da e ot tamponite ot gore kazaha mi 4e sa dva s dva lagera inqkakva vtulka bronzova kolata ne e udrqna za da se deformira ot tazi strana amortesiora e po tvurd . izvinqvam se za latineca no nemoga da se opravq s klavi6ite.
                Първо ПИШИ НА КИРИЛИЦА! На никой не му е лесно!

Какъв е тоя стенд за амортисьори като не са могли да ти кажат каде е проблема :wazuup: :wazuup: :wazuup: ??? Смотаняци всякви е..и!
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Вземи си смени пружините!
                  Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

и на моита бив6а алфа беше станало така под долната 4а6ка на прожината има един пластмасов ролков лагер тои блокира 4уписе и 4а6ката застава на ебемти страна ако влезе6 по колата сте забелеги6 4е едната 4а6ка седи да ре4ем на 4 пръста от гумата а с4упената на 2 пръста

Comment

а така дееее.....

разглобяваи всичко и ще ти стане ясно от какво страда Алфичката ти

Comment

Working...
                      X